Van Middendorp Pluimveeservice B.V. is een onderdeel van de Van Middendorp Groep uit Kootwijkerbroek.

Als drijvende kracht achter deze groep is Bert van Middendorp in 1993 begonnen met het laden van levend pluimvee. Al snel hierna zijn we ons ook gaan richten op de dienstverlening buiten de pluimveesector.

In de verdere dienstverlening zijn we actief in het uitlenen van tijdelijk personeel, voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.vakmedewerkers.nl. Tevens zijn we onder naam van Midden Veluwe Beveiliging B.V. actief in verschillende facetten van de beveiliging. Onder de naam Burito.nl in onze dienstverlening ondergebracht bestaande uit de verhuur voor bedrijven, instellingen en evenementenorganisaties.
Het beheer, onderhoud en exploitatie van onroerend goed hebben we ondergebracht onder Promid B.V., kijk voor meer informatie op www.promidbv.nl.

De oorsprong van Van Middendorp Pluimveeservice B.V. ligt in het laden van batterij- en scharrelkippen, het laden van eenden en vleeskuikens.

Door de veranderingen in de markt is het laden van kippen uit volière systemen in de plaats gekomen van het laden van de batterijkippen.

Tevens kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van stalreiniging, stal af- en opbouw en kunnen wij het verzorgen van stallen voor u verzorgen.

Als extra meerwaarde voor u als opdrachtgever leveren wij u een vangploeg met Nederlandssprekende medewerkers. Graag zouden wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden met u willen bespreken om op deze wijze te bespreken wat voor u de best passende oplossing is.

Op onze contactpagina kunt u de contactgegevens vinden.